Subtítols a la Biennal de Pensament, Ciutat Oberta.

Subtil hem ofert el servei de subtítols en directe com a mètode de traducció en anglès i en català en diverses conferències, xerrades i diàlegs de la Biennal de Pensament, organitzada pel CCCB, i que ha tingut un gran èxit a la ciutat.

La setmana passada va tenir lloc la primera edició de “Ciutat Oberta”, la Biennal de Pensament, una cita cultural que ha programat més de 90 activitats a 71 espais de la ciutat. Es tracta d’un nou projecte cultural a Barcelona que vol relacionar el debat sobre el paper de la ciutat en el canvi d’època amb els grans corrents de pensament actuals.

Del 15 al 21 d’octubre, Barcelona va bullir durant set intensos dies de debats, diàlegs, propostes artístiques, activitats familiars a biblioteques i a l’aire lliure, passeigs temàtics filosòfics, tallers d’aprofundiment, hackatons, conferències, simposis, concerts, dansa, circ, teatre, narració de contes, etc.

Com que hi havia convidats de diferents parts del món, vam subtitular en directe en anglès i en català diverses de les conferencies organitzades a l’aire lliure: davant del CCCB, al Mercat de Sant Antoni i al recinte modernista de Sant Pau. Vam subtitular i gaudir de les conferències de Judith Butler, Fina Birulés, Marta Segarra, Gayatri Spivak, Marina Garcés, NoViolet Bulawayo, Sabri Louatah, Najat El Hachmi, Marina Tabassum, Igor Barbero, entre d’altres.

Així mateix, vam subtitular en català una obra de teatre original en anglès titulada  X & Y, de Marcus du Sautoy, a la Lleialtat Santsenca.

Un plaer haver format part d’aquest gran i exitós desplegament cultural!

 

Feu un comentari

Contacte

Pots posar-te en contacte amb nosaltres per correu electrònic, telèfon o mitjançant el formulari.

Et respondrem ben aviat!

subtil@subtil.cat

Segueix-nos

Segueix-nos

93 450 82 83
649 005 207 Noèlia Valero
620 626 704 Eulàlia Morros

Envia'ns un missatge