Obra Bombers, subtitulada en francés al teatre Akademia

Subtil hem sobretitulat en directe l’obra de teatre Bombers, al teatre Akademia. El públic va poder gaudir de l’obra en català, traduïda i dirigida per Jordi Vilà, i a la part superior, els sobretítols en francès recuperant el text original de l’autor Jean-Benoît Patricot.

Una història colpidora sobre la cruesa de l’abús, les agressions sexuals i la impunitat, amb la producció de Mise en Lumière i Barna-Bé.

L’obra convida a reflexionar sobre els abusos sexuals i qüestiona els processos judicials, i en particular el concepte de “relació consentida”. Un tema plenament actual al nostre país, per bé que el text és d’un autor parisenc.

Sinopsi

Bomber(s) és molt més que una peça teatral. L’amor, el desig, el consentiment, l’abús, el desdeny… Bomber(s) ens enfronta a una realitat amb la qual ens hi podem sentir tots identificats d’una manera o altra. Quan el poder de la paraula t’abandona i el NO no pot ser concebut com a resposta, l’abús de poder entra en joc.

Una obra que qüestiona els rols socials i sexuals de l’home i la dona d’avui i d’aquí i exposa la complexitat de les relacions amoroses i sexuals i la importància del consentiment i l’acord entre iguals.

Però, com es pot dir “no” si no es troben les paraules per fer-ho?

Feu un comentari

Contacte

Pots posar-te en contacte amb nosaltres per correu electrònic, telèfon o mitjançant el formulari.

Et respondrem ben aviat!

subtil@subtil.cat

Segueix-nos

Segueix-nos

93 450 82 83
649 005 207 Noèlia Valero
620 626 704 Eulàlia Morros

Envia'ns un missatge