Accessibilitat en el lliurament dels Premis Vila de Gràcia

Accessibilitat en el lliurament dels Premis Vila de Gràcia

Accessibilitat premis vila de graciaEl districte de Gràcia va entregar el passat 24 d’abril els 17ens Premis Vila de Gràcia, que volen homenatjar les persones, les entitats i les associacions que han destacat per diferents fites, tant en l’àmbit social com en el cultural, durant l’any.

Aquest any, el Premi d’Honor individual va ser  per a l’artista Víctor Nubla, referent en l’àmbit de la música experimental, i autor també de El regal de Gliese, i el Premi d’Honor a títol col·lectiu va ser per al Centre Obert Heura, que treballa en l’àmbit de la inserció social per a persones sense llar. També van ser guardonats, dintre d’altres categories, entitats com la UEC de Gràcia, l’associació de concessionaris del Mercat de la Llibertat, el Casal Corpus Teatre, GraciaMón TV i l’Assemblea Nacional Catalana (ANC).

L’acte, que es va celebrar a la sala de plens del districte, va ser conduït per la periodista de TV3 Gemma Ruiz –que també ha format part del jurat dels premis–, i el van presidir la regidora del districte, Maite Fandos, i la presidenta del consell del districte, Elsa Blasco.

Com cada any, Subtil va subtitular en directe l’entrega de premis perquè fos accessible per a les persones amb discapacitat auditiva.