Subtitulació en directe, en mode de traducció, a la Conferència Nacional d’ERC

Subtitulació en directe, en mode de traducció, a la Conferència Nacional d’ERC

Aquest cap de setmana 6 i 7 de juliol més de 1.200 militants i simpatitzants d’ERC han participat a la Conferència Nacional per definir el full de ruta cap a l’autodeterminació, estudiar les variables de la transició nacional i traçar les parets mestres del futur estat català.

Una de les taules de la conferència ha sigut la “Presentació d’experiències internacionals en els processos d’independència”, en què han intervingut representants de països que han impulsat, o estan impulsant, processos d’autodeterminació, com Escòcia, Quebec o Eslovènia. La taula era en anglès i Subtil ha subtitulat en català en directe totes les presentacions.

La conferència s’ha celebrat a la Farga de l’Hospitalet i ha comptat amb diverses taules de debat, on personalitats de la societat civil i del món acadèmic han parlat sobre diversos aspectes del procés. Hi eren presents figures com Muriel Casals, presidenta d’Òmnium Cultural; Carme Forcadell, presidenta de l’ANC; Josep Maria Vila d’Abadal, president de l’AMI, i Josep Maria Àlvarez, secretari general de la UGT de Catalunya, entre d’altres.