Pregó de les Festes de la Mercè 2013

El prestigiós i innovador cuiner Ferran Adrià ha pronunciat el pregó de les Festes de la Mercè al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona. Amb un discurs marcat per la improvisació i el sentit de l’humor, Adrià -que ha titulat el pregó “Restaurant felicitat“-, ha elogiat la ciutat amfitriona, que sent com a seva malgrat ser nascut a L’Hospitalet de Llobregat.

Un dels creadors culinaris de més renom internacional ha convidat els barcelonins a gaudir dels “moments meravellosos” que proporciona la ciutat, com la festa major, i a valorar-la. Adrià ha vinculat l’auge de la cuina catalana a una sèrie de valors, a la “recepta de la felicitat”. L’alcalde, Xavier Trias, li ha agraït que hagi volgut ser als “fo093gons” de la festivitat que arrenca aquest divendres.