Subtitulació de la Jornada “Una Europa amb valors”

El passat 20 de gener va tenir lloc la Jornada “Una Europa amb valors”, a l’Aula Europa de la seu de les institucions europees a Barcelona.

Després de la benvinguda i la presentació de la jornada, el periodista Toni Aira va entrevistar l’eurodiputat Francesc Gambús. Després, es va realitzar una taula rodona on es va parlar del paper de la societat civil per a una Europa amb valors. En aquesta taula, moderada per Xavier Ferrer, president del Consell Català del Moviment Europeu, hi van participar Enric Morist, de la Taula del Tercer Sector; Antoni Guillén, president del COCARMI, el Comitè Català de Representants de Persones amb Discapacitat; Josep  Carné, de la FATEC, la Federació d’Associacions de Gent Gran de Catalunya; i David Trepat, de la FNEC, la Federació Nacional d’Estudiants de Catalunya.

Subtil, a través d’ACAPPS, va realitzar la subtitulació en directe per a persones amb discapacitat auditiva.