Subtitulado de la Jornada “Una Europa con valores”

El pasado 20 de enero tuvo lugar la Jornada “Una Europa con valores”, en el Aula Europa de la sede de las instituciones europeas en Barcelona.

 
Tras la bienvenida y la presentación de la jornada, el periodista Toni Aira entrevistó el eurodiputado Francesc Gambús. Luego, se realizó una mesa redonda donde se habló del papel de la sociedad civil para una Europa con valores. En esta mesa, moderada por Xavier Ferrer, presidente del Consell Català del Moviment Europeu, participaron Enric Morist, de la Taula del Tercer Sector; Antonio Guillén, presidente del COCARMI, el Comitè Català de Representants de Persones amb Discapacitat; Josep Carné, de la FATEC, la Federació d’Associacions de Gent Gran de Catalunya; y David Trepat, de la FNEC, la Federació Nacional d’Estudiants de Catalunya.

 
Sutil, a través de ACAPPS, realizó el subtitulado en directo para personas con discapacidad auditiva.

Feu un comentari

Contacte

Pots posar-te en contacte amb nosaltres per correu electrònic, telèfon o mitjançant el formulari.

Et respondrem ben aviat!

subtil@subtil.cat

Segueix-nos

Segueix-nos

93 450 82 83
649 005 207 Noèlia Valero
620 626 704 Eulàlia Morros

Envia'ns un missatge