Subtitulació en directe a la IV Jornada d’Inclusió Digital

El passat 1 d’abril va tenir lloc la IV Jornada d’Inclusió Digital al CCIB i a l’Institut Barri Besós. Subtil vam oferir-hi el servei de subtitulació en directe perquè les persones amb discapacitat auditiva poguessin assistir a la jornada. Vols veure el vídeo subtitulat en directe de les jornades? Fes clic aquí.

L’objectiu era reflexionar sobre la diversitat, la inclusió i la implicació de tots els alumnes amb el Disseny Universal per a l’Aprenentatge (DUA) com a punt de partida i amb la tecnologia com a aliada.

S’hi van compartir debats i experiències de centres on la tecnologia ofereix oportunitats per a tothom, on les propostes s’ajusten als interessos i necessitats dels alumnes i en garanteixen, en gran mesura, la presència, la participació i l’èxit educatiu.