Llei d’accessibilitat, compareixença d’ACAPPS en el Parlament de Catalunya

El Parlament de Catalunya està tramitant la Llei d’accessibilitat i aquest dimarts 17 de setembre han tingut lloc, en la Comissió de Benestar, Família i Educació, les compareixences d’entitats del sector de la discapacitat que no havien comparegut durant el mes de juliol. L’objectiu és que les diferents entitats relacionades amb el sector compareguin per tal d’expressar davant els diputats la seva opinió sobre la llei i així s’hi puguin fer esmenes.

Una de les entitats que ha intervingut ha sigut l’Associació Catalana de Pares i Persones Sordes (ACAPPS), de la mà del seu president, Raimon Jané, el qual ha defensat la gran oportunitat que s’obre per a les persones sordes amb la Llei d’accessibilitat i el codi que la desplegarà.

Subtil ha subtitulat en directe les compareixences, i l’acte també ha sigut accessible per a les persones sordes mitjançant la interpretació en llengua de signes. Les compareixences es van poder seguir en directe pel Canal Parlament, també subtitulades i amb la imatge de l’intèrpret.

Feu un comentari

Contacte

Pots posar-te en contacte amb nosaltres per correu electrònic, telèfon o mitjançant el formulari.

Et respondrem ben aviat!

subtil@subtil.cat

Segueix-nos

Segueix-nos

93 450 82 83
649 005 207 Noèlia Valero
620 626 704 Eulàlia Morros

Envia'ns un missatge