Jornada “Tecnologia per a tothom” subtitulada en directe!

MediaTIC accessibilitat subtitulacioBarcelona Activa ha tornat a mostrar la seva aposta per l’accessibilitat global organitzant aquest 14 d’octubre a l’edifici MediTIC de Barcelona la Jornada “Tecnologia per a tothom”. Subtil hi hem realitzat el servei de subtitulació en directe.

La tecnologia és, avui en dia, una peça clau en el desenvolupament i en la millora de qualsevol activitat professional i humana. Els avenços en aquest camp estan revolucionant la manera en què treballem, ens divertim, ens formem, ens informem, comprem i, fins i tot, consumim. Amb aquesta jornada, però, el que es pretén és donar a la tecnologia un enfocament social, detectant aquells aspectes en què pot contribuir per millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat, trastorn mental o risc d’exclusió social. L’objectiu final és el d’impulsar solucions tecnològiques que permetin resoldre problemàtiques concretes.

La jornada ha sigut didàctica i, a la vegada, ha permès participar a tots els assistents. Hi ha hagut la ponència inaugural titulada “Si la tecnologia és la resposta, quina era la pregunta?”, a càrrec de Joan Subirats, i a continuació s’han presentat diferents experiències d’èxit. A la segona part de la jornada, els assistents s’han organitzat en grups per poder debatre diferents qüestions al voltant de com la tecnologia ha de permetre l’accés a la tecnologia a tots els usuaris, independentment de les seves discapacitats.  La feina dels diferents grups de treball s’ha resumit en un document de conclusions que servirà com a full de ruta per seguir treballant.

A les jornades hi han assistit diverses persones sordes que han pogut seguir les ponències mitjançant la transcripció en directe i, després, han participat activament en els grups de treball gràcies al servei de transcripció. Gràcies a tots per la vostra bona feina!

Feu un comentari

Contacte

Pots posar-te en contacte amb nosaltres per correu electrònic, telèfon o mitjançant el formulari.

Et respondrem ben aviat!

subtil@subtil.cat

Segueix-nos

Segueix-nos

93 450 82 83
649 005 207 Noèlia Valero
620 626 704 Eulàlia Morros

Envia'ns un missatge