Accessibilitat en les compareixences per a la Llei d’Accessibilitat al Parlament de Catalunya

subtitulacio parlament oct13Aquest dimarts 15 d’octubre hem ofert el servei d’accessibilitat en les compareixences relacionades amb el projecte de Llei d’Accessibilitat al Parlament de Catalunya. Es tracta de la tercera sessió de compareixences a la Comissió de Benestar, Família i Educació, en què l’objectiu és que les diferents entitats relacionades amb el sector compareguin per tal d’expressar davant els diputats la seva opinió sobre la llei i així s’hi puguin fer esmenes

Entre altres, han comparegut Enric Rovira-Beleta, arquitecte especialista en accessibilitat i professor d’arquitectura de la Universitat Internacional de Catalunya; Daniel Guasch, director acadèmic de la Càtedra d’Accessibilitat, Arquitectura, Disseny i Tecnologia per a Tothom de la Universitat Politècnica de Catalunya; la Fundació Design for All i el Col·legi de Treball Social de Catalunya.

Subtil ha subtitulat en directe les compareixences, i l’acte també ha sigut accessible per a les persones sordes mitjançant la interpretació en llengua de signes. Les compareixences es van poder seguir en directe pel Canal Parlament, també subtitulades i amb la imatge de l’intèrpret.

Feu un comentari

Contacte

Pots posar-te en contacte amb nosaltres per correu electrònic, telèfon o mitjançant el formulari.

Et respondrem ben aviat!

subtil@subtil.cat

Segueix-nos

Segueix-nos

93 450 82 83
649 005 207 Noèlia Valero
620 626 704 Eulàlia Morros

Envia'ns un missatge