IV Congrés del Tercer Sector Social de Catalunya

Els dies 27 i 28 de novembre de 2013 s’ha celebrat al Centre de Convencions Internacional de Barcelona el IV Congrés del Tercer Sector Social de Catalunya, sota el títol “Avançar en igualtat i drets socials”. Subtil, a través de la Federació ACAPPS, hem fet la subtitulació en directe per a persones sordes de la jornada inaugural i de la clausura.IV Congrés del Tercer Sector Social de Catalunya (CCIB de Barcelona, 27 i 28 de novembre de 2013)_1

La jornada inaugural, presentada pel periodista Xavier Graset,  va començar amb la benvinguda per part del Sr. Toni Codina, director general de la Taula d’entitats del Tercer Sector Social de Catalunya. A continuació, el periodista, filòsof i escriptor Josep Ramoneda va fer la conferència inaugural, que portava per títol “Combatre avui la crisi de les desigualtats”. I finalment es va fer la inauguració institucional amb els parlaments de la Sra. Àngels Guiteras, presidenta de la Taula d’entitats del Tercer Sector Social de Catalunya, l’Honorable Sr. Francesc Homs, conseller de la Presidència de la Generalitat de Catalunya, l’Excel·lentíssim Sr. Xavier Trias, alcalde de Barcelona, i  la Molt Honorable Sra. Núria de Gispert, presidenta del Parlament de Catalunya.

La cloenda del dia 28 de novembre, presentada per la periodista Lídia Heredia, va començar amb l’entrega dels premis als millors vídeos d’entitats del Tercer Sector Social. A continuació, la conferència de cloenda va anar a càrrec del conseller de la Comissió Nacional del Mercat de Valors i catedràtic d’Economia Financera i Comptabilitat a la Universitat Pompeu Fabra, el Sr. Oriol Amat, i portava per títol “Claus per avançar en benestar i igualtat a Catalunya. El paper del Tercer Sector”. I finalment, en la cloenda institucional es va fer la lectura del Manifest final del IV Congrés, la Commemoració dels 10 anys de la Taula del Tercer Sector Social de Catalunya, i els parlaments institucionals a càrrec de la Il·lustríssima Sra. Maite Fandos, tinenta d’alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports de l’Ajuntament de Barcelona, l’Honorable Sra. Neus Munté, consellera de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya, i la Sra. Àngels Guiteras, presidenta de la Taula d’entitats del Tercer Sector Social de Catalunya.

Feu un comentari

Contacte

Pots posar-te en contacte amb nosaltres per correu electrònic, telèfon o mitjançant el formulari.

Et respondrem ben aviat!

subtil@subtil.cat

Segueix-nos

Segueix-nos

93 450 82 83
649 005 207 Noèlia Valero
620 626 704 Eulàlia Morros

Envia'ns un missatge