Subtitulació de les sessions formatives per a la recerca de feina d’ACAPPS

La setmana del 10 al 14 de febrer vam fer la subtitulació en directe per a persones sordes de les Sessions formatives per a la recerca de feina realitzades per ACAPPS. Aquestes sessions, en què van participar una quinzena de persones, van ser accessibles mitjançant la subtitulació en directe, la llengua de signes, i la instal·lació de bucle magnètic  ja que els participants eren persones amb discapacitat auditiva.

En les sessions, estructurades en cinc jornades, es va parlar del perfil professional, del currículum i la carta de presentació, de la utilització de les noves tecnologies per a la recerca de feina, i de les entrevistes de feina, i es van combinar les explicacions dels tècnics d’ACPPS amb dinàmiques realitzades pels assistents.  la foto

Feu un comentari

Contacte

Pots posar-te en contacte amb nosaltres per correu electrònic, telèfon o mitjançant el formulari.

Et respondrem ben aviat!

subtil@subtil.cat

Segueix-nos

Segueix-nos

93 450 82 83
649 005 207 Noèlia Valero
620 626 704 Eulàlia Morros

Envia'ns un missatge