Accessibilitat als Premis Ciutat de Sant Cugat

sant cugat accessible 14Un any més, Subtil hem fet accessible mitjançant la subtitulació en directe l’entrega de premis Ciutat de Sant Cugat. L’acte també ha comptat amb la interpretació a la llengua de signes.

Els Premis Ciutat de Sant Cugat són un reconeixement a aquelles persones, entitats, associacions o empreses que han tingut un paper destacat al llarg de l’any anterior a la convocatòria dels Premis. Cada any s’han distingit en un acte o gala de lliurament diferents persones i organitzacions vinculades a Sant Cugat que han destacat en els àmbits social, cultural, artístic, científic, econòmic, polític o esportiu, ja sigui localment o més enllà.

Premis 2013

A la gala celebrada el 24 de març al Teatre-Auditori s’han conegut les cinc candidatures guanyadores de la 9a edició del Premis Ciutat de Sant Cugat: l’historiador Domènec Miquel, el Club de Rugby Sant Cugat, la flautista Elisabeth Franch, el Taller Jeroni de Moragas i Voluntariat per la Llengua.

El Premi Extraordinari Ciutat de Sant Cugat 2013 ha recaigut en l’escriptora lleidatana i veïna de Sant Cugat Imma Monsó, per la seva contribució a la literatura catalana

Feu un comentari

Contacte

Pots posar-te en contacte amb nosaltres per correu electrònic, telèfon o mitjançant el formulari.

Et respondrem ben aviat!

subtil@subtil.cat

Segueix-nos

Segueix-nos

93 450 82 83
649 005 207 Noèlia Valero
620 626 704 Eulàlia Morros

Envia'ns un missatge