Subtitulem en directe la Jornada de Directius del Fòrum Inserta Responsable

foro inserta accessibilitatEl Fòrum Inserta Responsable és una iniciativa de la Fundació ONCE que té la finalitat de ser un espai de participació i d’innovació social sobre la responsabilitat social empresarial i discapacitat, que busca generar un impacte positiu per a les empreses i organitzacions participants sobre la inclusió social de les persones amb discapacitat.

En aquesta ocasió, el 25 de març es van reunir a Esade Fòrum, Barcelona, els directius de diferents empreses que participen en el Fòrum Inserta. Aquest acte sorgeix arran de la publicació del llibre Bones pràctiques en matèria de RSE-D , editat per la Fundació ONCE i presentat davant la Comissió Europea a Brussel·les, que conté l’experiència d’onze empreses en representació de les més de setanta que composen el Fòrum Inserta. A la conferència es van tractar temes com: Quines han de ser les claus per desenvolupar aquestes onze bones pràctiques? Quines són les lliçons apreses i els riscos a evitar? De quina manera l’experiència aliena pot esdevenir una font d’avantatge competitiu? Com poden les organitzacions optimitzar les oportunitats que ofereix la incorporació de persones amb discapacitat i la RSE?

Com a complement , es va presentar el segell Bequal , impulsat pel CERMI, la FEACEM , la Fundació ONCE i la Fundació Seeliger y Conde , que constitueix una fórmula innovadora de reconeixement d’aquestes bones pràctiques, a través de la certificació d’empreses socialment responsables amb les persones amb discapacitat.

Subtil va participar en l’esdeveniment oferint el servei de subtitulació en directe. L’acte també va ser accessible mitjançant la interpretació en llengua de signes a persones amb discapacitat auditiva.

Feu un comentari

Contacte

Pots posar-te en contacte amb nosaltres per correu electrònic, telèfon o mitjançant el formulari.

Et respondrem ben aviat!

subtil@subtil.cat

Segueix-nos

Segueix-nos

93 450 82 83
649 005 207 Noèlia Valero
620 626 704 Eulàlia Morros

Envia'ns un missatge