Accessibilitat a l’entrega dels premis Barcelona Associacions

Barcelona Associacions accessibilitatEl dilluns 31 de març es va celebrar al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona l’entrega de premis de la XIIIa edició dels Premis BCN Associacions.  Els Premis BCN Associacions són els guardons que l’ Ajuntament de Barcelona i el Consell Municipal d’Associacions de BCN convoquen anualment per reconèixer projectes finalitzats de participació i foment de l’associacionisme realitzats amb èxit durant l’any per les associacions i fundacions de la ciutat. La dotació econòmica dels guardons és de 9.000€ per al primer premi i de 6.000€ per al segon.

Un any més, l’acte va ser accessible per a les persones sordes gràcies a la subtitulació en directe que Subtil vam realitzar.

L’acte va ser presidit per Antoni Vives, tercer tinent d’alcalde, acompanyat a la taula presidencial per Carles Agustí, Comissionat de Participació Ciutadana i Associacionisme i Enric Francès, Vicepresident del CMAB.

Enguany es van presentar 22 candidatures. El jurat va decidir que els projectes guardonats fossin els següents:

1r Premi: “Fem comunitat transformant el pati de l’escola” de l’entitat Raons Públiques. En aquest cas, el premi vol reconèixer la proposta participativa que l’entitat ha realitzat en una escola pública del barri de La Pau, amb l’objectiu de millorar el pati de l’escola a partir del treball en xarxa fet amb els infants, les famílies, l’AMPA, els i les mestres i la resta d’entitats del territori. El jurat va valorar, també, el fet que el projecte és una proposta innovadora i sostenible en l’actual context de crisi.

2n Premi: “Fes-te els balcons” de l’Associació Cultural Casa Orlandai de Sarrià. En aquest cas el Jurat va valorar especialment el treball en xarxa amb els veïns i veïnes, la sostenibilitat econòmica del projecte i la seva capacitat per adaptar una experiència duta a terme en d’altres barris i ciutats a la realitat del seu territori d’actuació.

Feu un comentari

Contacte

Pots posar-te en contacte amb nosaltres per correu electrònic, telèfon o mitjançant el formulari.

Et respondrem ben aviat!

subtil@subtil.cat

Segueix-nos

Segueix-nos

93 450 82 83
649 005 207 Noèlia Valero
620 626 704 Eulàlia Morros

Envia'ns un missatge