FEACEM, una aposta pel futur dels Centres Especials de Treball

El 7 d’abril es va presentar a Barcelona la Federació Catalana de Centres Especials de Treball d’Economia Social, FEACEM Catalunya, amb l’objectiu de representar a 116 CET i 7.200 treballadors. La presentació es va fer dins de la jornada “Una aposta pel futur dels Centres Especials de Treball’, que es va celebrar a la seu de l’ONCE a Catalunya.

La jornada va començar amb la presentació de FEACEM Catalunya, i hi van ser presents el delegat de l’ONCE a Catalunya, el Sr. Xavier Grau, el president de FEACEM, el Sr. Emilio Sáez, i el president de FEACEM Catalunya, el Sr. Rafael Ruano, així com també el Sr. Xavier López.

Després de la presentació de FEACEM Catalunya, David Fernández-Manzanos, Manager, Governance, Risk and Compliance de KPMG, i Marta Contreras, Supervising Senior, Governance, Risk and Compliance de KPMG, van fer la conferència “Una visió de futur dels CET”.

Posteriorment es va fer la “Presentació de l’especificació per a la gestió ètica i professionalitzada dels CET”, que va comptar amb la presència de la directora d’AENOR a Catalunya, Eva Subirà, i la directora gerent de FEACEM, Pepa Torres.

La conclusió de l’acte de presentació de FEACEM Catalunya, al qual van assistir més de 120 persones, va anar a càrrec del secretari d’Ocupació i Relacions Laborals de la Generalitat de Catalunya, el Sr. Joan Aregio. A l’acte també hi van ser presents diversos representants de l’administració i les organitzacions polítiques catalanes, dels CET d’Economia Social i del moviment associatiu de persones amb discapacitat.Una aposta pel futur dels CET, FEACEM (ONCE Catalunya, 7 d'abril de 2014)

 

Feu un comentari

Contacte

Pots posar-te en contacte amb nosaltres per correu electrònic, telèfon o mitjançant el formulari.

Et respondrem ben aviat!

subtil@subtil.cat

Segueix-nos

Segueix-nos

93 450 82 83
649 005 207 Noèlia Valero
620 626 704 Eulàlia Morros

Envia'ns un missatge