Subtitulació dels Premis Vila de Gràcia 2013

El passat 9 d’abril Gràcia va celebrar el lliurament de la 18a edició dels Premis, un reconeixement a l’esforç d’un gran nombre de persones, entitats i institucions que treballen, des de diferents àmbits, per millorar la qualitat de vida de la ciutadania de Gràcia i del conjunt de la societat.

Després del parlament de la presidenta del Consell Municipal del Districte, la Sra. Isabel Ribas, es van entregar els premis, que van ser per a:

Castellers de la Vila de Gràcia, premi a la millor iniciativa o acció en defensa de les llibertats nacionals de Catalunya i de divulgació o promoció de la llengua catalana.

Revista Or i flama, del Centre Moral de Gràcia, premi a la millor actuació comunicativa i de difusió de l’actualitat dels territoris que conformen el districte de Gràcia.

Escola Montseny, premi a la millor acció en defensa de la sostenibilitat i el medi ambient.

Escola Lexia, premi a la millor iniciativa pedagògica esportiva i d’educació reglada i no reglada.

Restaurant Casajuana, premi al millor establiment o projecte comercial.

Eloi Babiano i Josep Maria Contel, per l’obra “L’Abans de Gràcia”, premi a la millor tasca de recerca o divulgació històrica.

1001 Dents-Dentistes sobre rodes, premi a la millor tasca o acció en defensa dels valors cívics.

I els premis d’honor a títol col·lectiu i a títol individual van ser per l’Esbart Comtal Bastoners de Gràcia, pel seu 50 aniversari, i per a Ricard Estruch i Payà, president de la Fundació Festa Major de Gràcia, per la feina realitzada en favor de la cultura popular i de la Festa Major com a instrument de cohesió social de la Vila.

Després de la intervenció de la regidora del Districte, la Sra. Maite Fandos, l’acte va acabar amb la interpretació de tres peces musicals per part de la Clara Florit, soprano, professora de l’escola de música i una de les solistes de l’Orfeó Gracienc, i el pianista Bruno Anguera.

Premis Vila de Gràcia 2013 (Barcelona, 9 d'abril de 2014)

Feu un comentari

Contacte

Pots posar-te en contacte amb nosaltres per correu electrònic, telèfon o mitjançant el formulari.

Et respondrem ben aviat!

subtil@subtil.cat

Segueix-nos

Segueix-nos

93 450 82 83
649 005 207 Noèlia Valero
620 626 704 Eulàlia Morros

Envia'ns un missatge