Subtitulem el congrés “Lo que de verdad importa” a Palma de Mallorca

LQDVI 2014 accesibilidad

Un any més, Subtil hem viatjat a Palma per subtitular en directe el congrés anual de “Lo que de verdad importa”. Es tracta d’un congrés dirigit a estudiants preuniversitaris i universitaris en què tres persones expliquen en primera persona i en directe casos reals de superació, de valentia i de solidaritat. En el cas d’ahir, aquestes tres històries corresponien a Lucía Lantero, Amuda Goueli i Antonio Rodríguez ‘Toñejo”.

Lucía Lantero

Va marxar com a cooperant a Haití i va decidir fundar una ONG per ajudar a nens haitians que han perdut els seus pares.

Amuda Goueli

Nascut a Núbia, va passar de viure en un petit poble allunyat de la modernitat a ser el CEO de la important empresa de turisme a escala internacional Destinia.com.

Antonio Rodríguez, “Toñejo”

Als setze anys, va començar la seva carrera esportiva fins que un desafortunat accident el va retirar de les motos, només temporalment. Tot i anar en cadira de rodes, ha estat el primer espanyol a pilotar un fórmula u del mar.

 

La Fundació “Lo que de verdad importa”

La Fundació “Lo que de verdad importa” és una organització sense ànim de lucre que té com a finalitat la promoció i difusió de valors humans universals. S’inspira en el testimoni de Nicholas Fortsmann, un multimilionari que malalt de càncer i ja gairebé sense horitzó vital va escriure sobre els aspectes que realment li havien importat en la seva existència. El títol del llibre és What really matters.

Vols conèixer millor tots els congressos que s’organitzen a Espanya i els diferents projectes que duen a terme?  http://www.loquedeverdadimporta.org/

Feu un comentari

Contacte

Pots posar-te en contacte amb nosaltres per correu electrònic, telèfon o mitjançant el formulari.

Et respondrem ben aviat!

subtil@subtil.cat

Segueix-nos

Segueix-nos

93 450 82 83
649 005 207 Noèlia Valero
620 626 704 Eulàlia Morros

Envia'ns un missatge