“ANEM PER FEINA”, SEGONA JORNADA D’EXPERIÈNCIES INNOVADORES EN INSERCIÓ LABORAL DE PERSONES AMB DISCAPACITAT

Jornada Anem per feina sobre inserció laboral de persones amb discapacitat (Barcelona, 4 de juny de 2014)L’Ajuntament de Barcelona va promoure la 2a Jornada d’Experiències Innovadores en Inserció Laboral de Persones amb Discapacitat. L’acte es va celebrar el 4 de juny, de 16: 30 a 20 h a l’Edifici MediaTIC.

La jornada va donar veu a experiències d’entitats socials i administracions, però també a iniciatives que treballen per la inserció laboral de persones amb discapacitat, amb la innovació com a factor determinant.

L’obertura de l’acte la va fer la Sra. Irma Rognoni, regidora de l’Ajuntament de Barcelona i presidenta de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat, i el va conduir la periodista Rita Marzoa.

A continuació es van presentar diverses experiències mitjançant vídeos curts: La Tavella (Fundació Viver de Bell-lloc); Bolet ben fet (TEB-Verd); La tecnologia, una eina per a la inclusió social (ESCLATEC); Bicicleta Solidària (Fundació Astres); Coopmercat – Porta a Porta (TEB Solucions SCCL); Accessibilitat Audiovisual (Fundació Els 3 Turons); Apunts, ASM i polítiques públiques (Fundació Joia), i DAU Laboratori (Fundació DAU).

A continuació es va realitzar una taula rodona que va comptar amb la presència de Ramon Giró (Director de la Fundació Seeliger y Conde); Dr. Josep Santacreu (President de la Fundació DKV Integralia); Maria José Pujol (Bussiness with Social Values); Andy Trias (Administratiu del CosmoCaixa); Leandro Tacons (Coordinador Inserció Laboral Ammfeina) i Adela Fernández (Coordinadora Servei d’Inserció Laboral-Col·labora).

L’acte va finalitzar amb la ponència “El poder de la ciutadania activa”, a càrrec de Javi Creus.

Subtil, a través d’ACAPPS, va realitzar la subtitulació en directe per a persones amb discapacitat auditiva.

 

 

 

 

 

Feu un comentari

Contacte

Pots posar-te en contacte amb nosaltres per correu electrònic, telèfon o mitjançant el formulari.

Et respondrem ben aviat!

subtil@subtil.cat

Segueix-nos

Segueix-nos

93 450 82 83
649 005 207 Noèlia Valero
620 626 704 Eulàlia Morros

Envia'ns un missatge