SUBTITULACIÓ PREMIS SOLIDARIS ONCE CATALUNYA 2014

El dijous 5 de juny l’ONCE Catalunya va entregar els seus Premis Solidaris 2014, en un acte celebrat a l’auditori de la seva seu a Barcelona. L’acte, presidit per Artur Mas, va servit per guardonar l’Associació Alba, Mercè Riera, l’empresa Cuina Justa de la Fundació Cassià Just, el Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat pel programa “Apropa Cultura” i Ràdio Nikosia.

Tots ells van rebre una obra escultòrica del dissenyador Javier Ramos, que representa la materialització del logotip de Solidaris. Des de l’ONCE es va indicar que els premiats destaquen per la sensibilitat social, la llarga trajectòria o la dedicació en pro dels drets socials dels més desafavorits.

Subtil, a través d’ACAPPS, va realitzar la subtitulació en directe per a perPremis Solidaris ONCE Catalunya 2014 (Barcelona, 5 de juny de 2014)sones amb discapacitat auditiva.

Feu un comentari

Contacte

Pots posar-te en contacte amb nosaltres per correu electrònic, telèfon o mitjançant el formulari.

Et respondrem ben aviat!

subtil@subtil.cat

Segueix-nos

Segueix-nos

93 450 82 83
649 005 207 Noèlia Valero
620 626 704 Eulàlia Morros

Envia'ns un missatge