SUBTITULACIÓ “SORDESA I GENT GRAN. COM MILLORAR LA COMUNICACIÓ”

El dissabte 7 de juny, dins la 16 edició del Saló de la Gent Gran de Catalunya, Subtil va realitzar la subtitulació en directe per a persones sordes la xerrada “Posa els teus 5 sentits per sentir la vida”, patrocinada per GAES Centres Auditius.

Del 5 al 8 de juny es va celebrar aquesta edició del Saló de la Gent Gran de Catalunya, principal punt de trobada entre gent gran, empreses, institucions i entitats, que va aplegar a Barcelona expositors, activitats, tallers o concursos adreçats a millorar la qualitat de vida de la gent gran.

Aquesta xerrada feta a l’Auditori de les Drassanes Reial portava per títol “Sordesa i gent gran. Com millorar la comunicació” i va anar a càrrec de Domingo Reina, treballador social d’ACAPPS. Va fer una breu introducció parlant de la sordesa i les seves característiques i després va parlar dels sistemes de comunicació que utilitzen les persones sordes i les barreres de comunicació que es troben, en l’àmbit familiar, social, cultural i en serveis públics, i va analitzar què20140607_172033 podem fer per trencar-les.

Feu un comentari

Contacte

Pots posar-te en contacte amb nosaltres per correu electrònic, telèfon o mitjançant el formulari.

Et respondrem ben aviat!

subtil@subtil.cat

Segueix-nos

Segueix-nos

93 450 82 83
649 005 207 Noèlia Valero
620 626 704 Eulàlia Morros

Envia'ns un missatge