Subtitulació de la XVII Nit de l’Esport de Gràcia

El dimecres 29 d’octubre es va celebrar una nova edició dels premis Nit de l’Esport de Gràcia a les set del vespre a la sala d’actes del Centre Artesà Tradicionàrius. El Districte de Gràcia atorga els premis Nit de l’Esport de Gràcia per destacar els èxits esportius de les seves entitats i dels homes i dones esportistes vinculats als clubs esportius i entitats del Districte de Gràcia.

Aquest any, els premiats van ser: el projecte “Passejada en roda petita”, del Club La Salle Gràcia i l’Associació Síndrome X Fràgil, millor iniciativa social lligada a l’esport; L’Independent, millor iniciativa comunicativa lligada a l’esport; l’equip femení de gimnàstica Artística femenina del Gràcia Gimnàstic Club pel Trofeu Internacional Vila de Gràcia, millor iniciativa pedagògica lligada a l’esport; Clubs DIR, millor iniciativa empresarial o empresa lligada a l’esport; Club de Bàsquet Coll, millor trajectòria com a club o entitat; el Sr. Joan Cervera Batariu del Club Excursionista de Gràcia, millor trajectòria esportiva individual, l’equip femení de gimnàstica artística del Club Esportiu La Salle, millor equip femení; l’equip de més de 75 del Club de Tenis la Salut, millor equip masculí; Marc Larumbe, millor esportista masculí; i Ione Muñoz Navarro, millor esportista femenina.20141029_191710