Subtitulem la Convenció Nacional d’ICV

icv subtitulacióEl passat divendres i dissabte 28 i 29 de febrer va tenir lloc a la Fira de Sabadell la Convenció Nacional d’ICV, on van assistir 900 delegats del territori sota el lema “Som lluita”, per tal de donar comptes de la gestió de la direcció i actualitzar els eixos programàtics del partit.

Subtil va oferir el servei de subtitulació en directe. Els subtítols van aparèixer a la pantalla principal que hi havia darrere dels ponents per tal que les persones sordes assistents poguessin seguir el debat. ICV és un partit que aposta per l’accessibilitat de les persones amb discapacitat i en els principals actes que organitza ofereix la possibilitat dels subtítols en directe. Esperem que segueixin en aquesta línia!

Feu un comentari

Contacte

Pots posar-te en contacte amb nosaltres per correu electrònic, telèfon o mitjançant el formulari.

Et respondrem ben aviat!

subtil@subtil.cat

Segueix-nos

Segueix-nos

93 450 82 83
649 005 207 Noèlia Valero
620 626 704 Eulàlia Morros

Envia'ns un missatge