Subtitulem el pregó de la festa major de Sant Cugat

Sant Cugat 2 2015Ja ha començat la Festa Major de Sant Cugat! El divendres 26 de juny va tenir lloc el pregó d’inici de festa, a càrrec de l’alcaldessa de la ciutat i del santcugatenc Joan Pahisa. Com cada any, l’Ajuntament va oferir mesures d’accessibilitat per a persones amb discapacitat auditiva. Subtil, de la mà d’APSO, vam oferir el servei de subtitulació en directe per a persones sordes. Els subtítols apareixien en una pantalla col·locada a sota del balcó de l’Ajuntament. Per a les persones sordes signants també hi havia un intèrpret de llengua de signes.

Qui és Joan Pahisa?

El santcugatenc Joan Pahisa té una malaltia de naixement (mesura 1 metre) que s’anomena displàsiaespondiloepifisial congènita. Pahisa té 29 anys i és informàtic de professió. Està fent el doctorat d’enginyeria informàtica i el juny del 2014 va publicar l’obra autoeditada Cròniques dels Jocs.

Durant el 2014 ja es va presentar el documental Glance up, que protagonitza Joan Pahisa. Aquest documental, de La Lupa Produccions, detalla l’experiència de Joan Pahisa en els seus segons Jocs Mundials per a persones de talla baixa. Va ser l’únic esportista català i espanyol que hi va participar, i que va aconseguir 5 medalles.

En l’actualitat, Joan Pahisa dóna xerrades de motivació i sensibilització a empreses, associacions, escoles i clubs, i també imparteix classes d’enginyeria informàtica a la universitat. Els seus esports favorits són el bàsquet i el tennis de taula, esport que practica a la Unió Esportiva Sant Cugat.

A principis d’aquest 2015, Pahisa va posar en marxa SportsPTB (Persones de Talla Baixa), una associació per al foment de l’esport per a persones de talla baixa.

Feu un comentari

Contacte

Pots posar-te en contacte amb nosaltres per correu electrònic, telèfon o mitjançant el formulari.

Et respondrem ben aviat!

subtil@subtil.cat

Segueix-nos

Segueix-nos

93 450 82 83
649 005 207 Noèlia Valero
620 626 704 Eulàlia Morros

Envia'ns un missatge