Havaneres a la platja del Bogatell subtitulades

El divendres 3 de juliol, un any més, vamo subtitular la cantada d’havaneres que es va fer a la platja del Bogatell de Barcelona, en el marc de la Festa Major de la Vila Olímpica. Enguany hi han participat els grups Mar Salada, Son de l’Havana i Xarxa.

Subtil hem ofert el servei d’accessibilitat per a les persones amb discapacitat auditiva i hem subtitulat tant el pregó, a càrrec de la waterpolista i veïna del barri Ona Meseguer, com totes les cançons.

La vetllada ha finalitzat a les 12 h de la nit amb el ja tradicional castell de focs.la foto

Feu un comentari

Contacte

Pots posar-te en contacte amb nosaltres per correu electrònic, telèfon o mitjançant el formulari.

Et respondrem ben aviat!

subtil@subtil.cat

Segueix-nos

Segueix-nos

93 450 82 83
649 005 207 Noèlia Valero
620 626 704 Eulàlia Morros

Envia'ns un missatge