Subtitulació de la jornada “Gestionando hijos. Saber más para educar mejor”

El passat 4 de juliol es va celebrar a Barcelona la jornada “Gestionando hijos. Saber más para educar mejor”. La jornada va reunir grans experts en educació amb l’objectiu de col·laborar amb mares i pares que volen saber més per educar millor.

20150704_095353
Aquesta trobada va girar al voltant dels reptes educatius de més qualsevol llar: fomentar la intel·ligència emocional, aprofitar les noves tecnologies, despertar el talent, oferir una mirada positiva sobre l’adolescència, sabre com comunicar amb els nostres fills i ensenyar-los a aprendre viure. L’escriptora i psicòloga Begoña Ibarrola, el periodista i director del Diari ARA Carles Capdevila, el neuropsicòleg Álvaro Bilbao, el responsable del documental sobre educació “Entre maestros”, Carlos González, la pedagoga i escriptora Eva Bach, entre altres, es van donar cita a al Palau de Congressos de Catalunya en una trobada conduïda per la periodista Glòria Serra.

 

Feu un comentari

Contacte

Pots posar-te en contacte amb nosaltres per correu electrònic, telèfon o mitjançant el formulari.

Et respondrem ben aviat!

subtil@subtil.cat

Segueix-nos

Segueix-nos

93 450 82 83
649 005 207 Noèlia Valero
620 626 704 Eulàlia Morros

Envia'ns un missatge