Subtitulació del congrés “Lo que de verdad importa” a Barcelona

El passat 8 d’octubre es va celebrar a Barcelona el Congrés “Lo que de verdad importa”. Es tracta d’una iniciativa gratuïta dirigida a joves universitaris i preuniversitaris per escoltar tres històries de superació, optimisme i perseverança.

Hi van participar Jennifer Teege, de mare alemanya i pare nigerià, que va descobrir que el seu avi era Amon Goeth; Josef Ajram, que viu entre dos mons, a la borsa és Day Trader, pur vertigen i adrenalina, i en l’esport participa a les proves més dures d’ultrafons; i Antonio Rodríguez, que als setze anys va començar la seva carrera esportiva fins que un desafortunat accident el va retirar de les motos.

índex

Feu un comentari

Contacte

Pots posar-te en contacte amb nosaltres per correu electrònic, telèfon o mitjançant el formulari.

Et respondrem ben aviat!

subtil@subtil.cat

Segueix-nos

Segueix-nos

93 450 82 83
649 005 207 Noèlia Valero
620 626 704 Eulàlia Morros

Envia'ns un missatge