Subtitulació del lliurament dels Premis del Consell de Mallorca a la Solidaritat i a l’Accessibilitat 2015

El president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, va presidir el dimecres 7 d’octubre l’acte de lliurament dels Premis Consell de Mallorca a la Solidaritat i a l’Accessibilitat convocats per l’Institut Mallorquí d’Afers Socials (IMAS) i que es va dur a terme al Teatre Principal de Palma de Mallorca. En el transcurs de l’acte es va reconèixer la tasca de set persones o entitats dels àmbits dels serveis socials, la cooperació i l’accessibilitat.

En la categoria d’Accessibilitat els guardons van recaure en José Chito i en el projecte “La teva platja, la teva amiga. Platja accessible de Cala Bona”, de l’Ajuntament de Son Servera. En la categoria de Cooperació, els premis van ser per Koen Sevenants, fundador de l’associació Morning Tears i per l’entitat Algaida Solidari.
Pel que fa als premis de la categoria de Serveis Socials, aquests van recaure en Mateu Llodrà, el projecte de “Pis d’Acollida. 20 anys acompanyant als privats de llibertat” de Pastoral Penitenciària i el vídeo de sensibilització sobre la integració de la població penitenciària del GREC. El jurat va decidir atorgar també una menció especial al Tercer Sector Social de les Illes Balears.
Per tancar l’acte de lliurament de la vuitena edició dels Premis Consell de Mallorca a la Solidaritat i l’Accessibilitat, els assistents van poder gaudir d’una petita actuació del Mallorca Gay Men’s Chorus.

images

Feu un comentari

Contacte

Pots posar-te en contacte amb nosaltres per correu electrònic, telèfon o mitjançant el formulari.

Et respondrem ben aviat!

subtil@subtil.cat

Segueix-nos

Segueix-nos

93 450 82 83
649 005 207 Noèlia Valero
620 626 704 Eulàlia Morros

Envia'ns un missatge