Subtitulació de la IV Jornada UNIDISCAT

En els darrers anys UNIDISCAT (Universitat i Discapacitat a Catalunya) ha organitzat jornades i tallers amb la voluntat d’actualitzar les tasques dels serveis universitaris implicats en l’atenció a la comunitat universitària amb necessitats educatives especials.

En aquesta jornada, celebrada el 9 d’octubre de 2015 a l’Aula Magna de la Facultat de Filosofia i de Geografia i Història de la Universitat de Barcelona, s’ha un pas més en aquest trajecte i s’ha donat un caire internacional a aquesta jornada dedicada als serveis i les polítiques de seguiment d’aquesta comunitat universitària. Per això aquesta jornada ha volgut facilitar una visió del nostre entorn internacional i contrastar allò que es fa a Catalunya amb serveis i experts d’altres països, per disposar d’un marc conceptual i de treball més ampli.

La sessió inaugural l’ha fet Jesús M. Prujà i Noè, cap de l’Oficina d’Accés a la Universitat i president de la Comissió Tècnica UNIDISCAT, i a continuació s’ha analitzat la situació dels serveis d’atenció a l’estudiant en l’entorn europeu. Seguidament, s’han exposat diferents experiències internacionals, del Canadà, Noruega i Anglaterra.

Subtil hem realitzat la subtitulació en directe per a persones amb discapacitat auditiva. L’acte també ha comptat amb interpretació en llengua de signes.

35. IV Jornada UNIDISCAT (Facultat de Filosofia i de Geografia i Història, 9 d'octubre de 2015)

 

Feu un comentari

Contacte

Pots posar-te en contacte amb nosaltres per correu electrònic, telèfon o mitjançant el formulari.

Et respondrem ben aviat!

subtil@subtil.cat

Segueix-nos

Segueix-nos

93 450 82 83
649 005 207 Noèlia Valero
620 626 704 Eulàlia Morros

Envia'ns un missatge