Subtil als concerts d’U2 a Barcelona!

Els dies 4, 5, 9 i 10 d’octubre vam subtitular els parlaments que el cantant d’U2, Bono, va realitzar en els concerts que va celebrar el grup irlandès al Palau Sant Jordi de Barcelona.

L’expectació per veure U2 a Barcelona era molt alta, les entrades per als quatre concerts es van esgotar poc després de posar-se a la venda. El grup, que va presentar la gira Innocence + Experience Tour 2015, es va mostrar encantat d’estar a Barcelona. Bono fins i tot va dir algunes paraules en català i va comentar que els agrada molt la ciutat de Barcelona.

Subtil vam subtitular els discursos que va fer el líder del grup entre cançó i cançó, discursos que ell feia en anglès i nosaltres, a partir de la traducció, subtitulàvem en castellà. Una nova i gratificant experiència!

U2_1 U2_2U2_3

 

Feu un comentari

Contacte

Pots posar-te en contacte amb nosaltres per correu electrònic, telèfon o mitjançant el formulari.

Et respondrem ben aviat!

subtil@subtil.cat

Segueix-nos

Segueix-nos

93 450 82 83
649 005 207 Noèlia Valero
620 626 704 Eulàlia Morros

Envia'ns un missatge