Jornada d’Innovació social i discapacitat: debats sobre la discapacitat en una societat en transformació

El dijous 29 d’octubre, al Centre de Convencions Internacional de Barcelona, ​​va tenir lloc l’últim dels debats socials a través dels quals, durant el 2015, la Fundació Institut Guttmann, ha celebrat el seu 50 aniversari.

 
Com en les dues jornades de debats anteriors, celebrades a Lleida i Girona, es va voler impulsar el debat plural i per això es va comptar amb persones vinculades amb l’àmbit de la discapacitat des de diferents posicions. L’objectiu d’aquesta jornada era debatre sobre la situació de les persones amb discapacitat en el context d’una societat en constant canvi, així com trobar noves fórmules per incrementar la seva participació i la seva autonomia personal.

 
Va intervenir, entre altres persones, Joan Carles Cebrián, polític municipal i regional d’Estocolm, que va parlar sobre la “Innovació en les polítiques socials en la discapacitat”. A la taula rodona sobre “Propostes innovadores en la discapacitat”, a la tarda, van exposar diferents iniciatives Juan Carlos Solà, director de la Federación Coordinadora de Personas con Discapacidad Física y/u Orgánica de Bizkaia (FEKOOR); Antonio Hermoso, president de CODISA-PREDIF Andalucía; Francisco J. Sardón, soci fundador d’ASPAYM Castilla y León; i Antonio Guillén, president d’ECOM.

 
Al final de la jornada els relators de les tres trobades van exposar les conclusions extretes en cada una d’elles perquè posteriorment es pugui elaborar un recull de les conclusions globals.

images

Feu un comentari

Contacte

Pots posar-te en contacte amb nosaltres per correu electrònic, telèfon o mitjançant el formulari.

Et respondrem ben aviat!

subtil@subtil.cat

Segueix-nos

Segueix-nos

93 450 82 83
649 005 207 Noèlia Valero
620 626 704 Eulàlia Morros

Envia'ns un missatge