Subtitulem les Jornades de Formació per a Persones Sordes organitzades per ACAPPS

banner_XX_jornadesLes jornades de formació ACAPPS tenen lloc un cop a l’any i van dirigides als socis, a les famílies i als professionals per informar-los de totes aquelles novetats sobre salut, formació, tecnologia, legislació i recursos relacionats amb les persones sordes que poden contribuir a la millora de la seva qualitat de vida.

Un any més, Subtil hem subtitulat en directe les jornades d’aquest dissabte 14 de novembre, a l’auditori ONCE. Durant la primera meitat de la jornada hem subtitulat amb un programa que permet que els subtítols es puguin veure mitjançant unes ulleres EPSON, que presentava l’empresa Aptent.

En la seva vintena edició, les jornades han comptat amb la presència, entre d’altres, de l’investigador i professor de la universitat britànica de Sheffield Marcelo Rivolta, que ha parlat d’estudis recents relacionats amb l’ús de cèl·lules mare en els tractaments de la sordesa.

En el camp de la tecnologia s’han pogut conèixer diverses aplicacions i dispositius que poden ser un gran ajut en la comunicació, com una aplicació que converteix en missatge les trucades de veu, el bucle magnètic per a vehicles, unes ulleres intel·ligents o una aplicació per a tauleta i smartphone que reconeix la parla perquè els estudiants sords puguin seguir les classes amb més facilitat.

Feu un comentari

Contacte

Pots posar-te en contacte amb nosaltres per correu electrònic, telèfon o mitjançant el formulari.

Et respondrem ben aviat!

subtil@subtil.cat

Segueix-nos

Segueix-nos

93 450 82 83
649 005 207 Noèlia Valero
620 626 704 Eulàlia Morros

Envia'ns un missatge