Subtítols en directe a l’entrega del premi Alfons Comín a Maria Victòria Molins

Subtitulació ajuntamentLa barcelonina Maria Victòria Molins va rebre ahir al vespre, 17 de novembre, el 32è guardó Alfons Comín en reconeixement al seu compromís social amb els més desafavorits. L’entrega va tenir lloc al Saló de Cent de l’Ajuntament, presidida per l’alcaldessa, Ada Colau. Molins va recordar, amb molta humilitat, que la seva tasca se centra en estimar les persones.

Nascuda el 1936 a Barcelona, Molins viu al Raval, on treballa des de fa dècades a favor de les persones en situació d’exclusió. El jurat en destaca “una vida dedicada a estar al costat de les persones més desafavorides, acompanyant-les, entenent-les i estimant-les”.

Subtil, un any més, hem ofert el servei de subtitulació en directe perquè les persones sordes que hi havia a la sala poguessin seguir l’acte.

El Premi Internacional Alfons Comín el concedeix anualment des de fa més de 30 anys la Fundació Alfons Comín amb la voluntat de reconèixer públicament persones o col·lectius compromesos amb un món més just. Al llarg de la seva història s’ha atorgat a personalitats com Nelson Mandela (1986) o Pere Casaldàliga (1992) i també a col·lectius com el Moviment dels Treballadors Sense Terra del Brasil (2001) o als nens de la guerra del Sudan (1994).

Feu un comentari

Contacte

Pots posar-te en contacte amb nosaltres per correu electrònic, telèfon o mitjançant el formulari.

Et respondrem ben aviat!

subtil@subtil.cat

Segueix-nos

Segueix-nos

93 450 82 83
649 005 207 Noèlia Valero
620 626 704 Eulàlia Morros

Envia'ns un missatge