SUBTITULACIÓ DE LA JORNADA DE L’OBSERVATORI DE LA DISCAPACITAT FÍSICA

El 17 de novembre l’Observatori de la Discapacitat Física va celebrar el seu primer any de vida en un acte públic sota el lema “Visibilitzar, transformar, garantir drets”, i va donar a conèixer la tasca realitzada durant aquest any.

L’acte es va celebrar al CaixaFòrum de Barcelona, i va fer públic els resultats d’un estudi sobre discapacitat i TIC impulsat per l’ODF i realitzat per GESOP, amb el suport de la Fundació Vodafone España i COCEMFE Catalunya. En aquesta jornada, l’Observatori també va voler definir un punt en comú entre els diferents actors per treballar junts per aconseguir una societat més inclusiva i respectuosa amb els drets de les persones amb discapacitat.

En l’acte també es va fer un reconeixement públic dels valors de solidaritat i altruisme a través del lliurament del I Premi Ricard Vaccaro a l’Ètica i Compromís Social. El premi té per objectiu reconèixer la trajectòria d’aquelles persones o entitats que destaquen per la promoció dels valors de la solidaritat. El premi va recaure en Marc Ibars, president de la Federació Catalana de Donants de Sang.

Subtil, a través d’ACAPPS, va realitzar la subtitulació en directe per a persones amb discapacitat auditiva.

20151117_180502

Feu un comentari

Contacte

Pots posar-te en contacte amb nosaltres per correu electrònic, telèfon o mitjançant el formulari.

Et respondrem ben aviat!

subtil@subtil.cat

Segueix-nos

Segueix-nos

93 450 82 83
649 005 207 Noèlia Valero
620 626 704 Eulàlia Morros

Envia'ns un missatge