XXI Premis Vila de Gràcia 2015

El dimecres 20 d’abril es va celebrar  l’entrega dels XXI Premis Vila de Gràcia. L’acte, que va ser conduït per la periodista, Virtu Morón, va comptar amb els parlaments del president del Consell Municipal del Districte, el Sr. Gerard Ardanuy, i del regidor del Districte, el Sr. Eloi Badia. I la part musical va anar a càrrec de dos membres de l’Orfeó Gracienc, l’Alvar Montfort i el Ramiro Pinheiro.

El programa “La tarda és nostra” de Ràdio Gràcia va obtenir el premi a la millor actuació comunicativa o de difusió de l’actualitat dels territoris que conformen l’actual districte de Gràcia. El premi a la millor tasca o acció en defensa dels valors cívics va ser per la Fundació Banc de Recursos. La Fleca Fortino va rebre el premi a l’establiment o projecte comercial. En la categoria de premi a la millor acció en defensa de la sostenibilitat es va premiar la Societat Catalana d’Educació Ambiental.  El Casal Corpus va rebre el premi a la millor iniciativa o acció en defensa de les llibertats nacionals de Catalunya.  El Sr. Enric Sunyol va rebre el premi a la millor iniciativa o acció de divulgació o promoció de la llengua catalana. El premi a la millor tasca de recerca de divulgació històrica en defensa de la memòria col·lectiva va ser per a Vicens Palomares, in memoriam.  La Coordinadora d’Associacions de Pares i Mares d’alumnes de Gràcia va rebre el premi a la millor iniciativa pedagògica esportiva i d’educació reglada i no reglada. El premi d’honor de Gràcia a títol col·lectiu va ser per a la colla de Trabucaires de Gràcia.  I finalment, el premi d’honor de Gràcia a títol individual va ser per al Sr. Joan Cervera i Batariu, que va protagonitzar el moment més emotiu de la cerimònia.

XXI-Premis-Vila-de-Gràcia-1-1024x459-e1461239063888-300x160

Feu un comentari

Contacte

Pots posar-te en contacte amb nosaltres per correu electrònic, telèfon o mitjançant el formulari.

Et respondrem ben aviat!

subtil@subtil.cat

Segueix-nos

Segueix-nos

93 450 82 83
649 005 207 Noèlia Valero
620 626 704 Eulàlia Morros

Envia'ns un missatge