Claudio Magris inaugura un Sant Jordi accessible

foto sant jordi accessibleAquest dijous 21 d’abril ha tingut lloc a l’Ajuntament de Barcelona el pregó que cada any realitza un escriptor amb motiu de Sant Jordi. Subtil, de la mà d’Acapps, hem realitzat la subtitulació en directe per a persones sordes.

En un acte obert al públic, des del Saló de Cent, asseguts en butaques de lectura, Magris i Ramoneda han conversat sobre el paper de la literatura en la societat.

Magris és el tercer escriptor italià que dóna l’entrada a Sant Jordi des del Saló de Cent, després d’Antonio Tabucchi i Alessandro Baricco. El pregó és un acte que se celebra des de 2003 i en els darrers anys l’han protagonitzat Albert Sánchez Piñol (2013), Raimon (2012) i John Banville (2011), entre d’altres.

Feu un comentari

Contacte

Pots posar-te en contacte amb nosaltres per correu electrònic, telèfon o mitjançant el formulari.

Et respondrem ben aviat!

subtil@subtil.cat

Segueix-nos

Segueix-nos

93 450 82 83
649 005 207 Noèlia Valero
620 626 704 Eulàlia Morros

Envia'ns un missatge