Acte en memòria de les víctimes de l’Holocaust al Parlament de Catalunya

El 26 de gener ha tingut lloc al Parlament de Catalunya un acte per retre homenatge a les víctimes de l’Holocaust. Representants de col·lectius de víctimes, des de jueus i gitanos fins a republicans, persones amb discapacitat i gais i lesbianes, han encès espelmes de record en memòria de les víctimes. En l’acte també hi han intervingut l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau i el president de la Generalitat, Carles Puigdemont.

 

El Parlament de Catalunya, amb la col·laboració del Memorial Democràtic i el Departament d’Ensenyament de la Generalitat han volgut contribuir a mantenir viva la memòria històrica sobre els fets de l’Holocaust, mitjançant el “Projecte educatiu en commemoració de les víctimes de l’Holocaust”. Per aquest motiu, s’han escoltat les intervencions d’estudiants representants de set centres del país, que han exposat les conclusions del seu estudi i del seu treball compartit amb les entitats que representen les comunitats.

 

Subtil, a través d’ACAPPS, ha subtitulat en directe tot l’acte per fer-lo accessible a les persones sordes assistents.

Feu un comentari

Contacte

Pots posar-te en contacte amb nosaltres per correu electrònic, telèfon o mitjançant el formulari.

Et respondrem ben aviat!

subtil@subtil.cat

Segueix-nos

Segueix-nos

93 450 82 83
649 005 207 Noèlia Valero
620 626 704 Eulàlia Morros

Envia'ns un missatge