Conferència de Marina Subirats a l’Ajuntament amb motiu de la Diada

El passat 7 de setembre va tenir lloc a l’Ajuntament de Barcelona la tradicional conferència que cada any se celebra al Saló de Cent amb motiu de la Diada de Catalunya. Un cop més, Subtil vam fer accessible l’acte per a persones amb discapacitat auditiva gràcies a la subtitulació simultània que es projectava en diverses pantalles de la sala.

Aquest any, l’autoritat intel·lectual encarregada de reflexionar sobre la Diada va ser la Marina Subirats, una eminent professora de sociologia de la Universitat de Barcelona, que ha preparat un treball sobre la idea de “La ciutat de les dones”, i va fer una reflexió sobre com construir una societat més feminista i més harmònica.

Feu un comentari

Contacte

Pots posar-te en contacte amb nosaltres per correu electrònic, telèfon o mitjançant el formulari.

Et respondrem ben aviat!

subtil@subtil.cat

Segueix-nos

Segueix-nos

93 450 82 83
649 005 207 Noèlia Valero
620 626 704 Eulàlia Morros

Envia'ns un missatge