Acte final de campanya Junts pel Sí accessible

La campanya pel sí a la independència va finalitzar el 29 de setembre a la Font Màgica de Montjuïc amb un gran acte unitari. Hi van participar entitats sobiranistes i tots els partits independentistes, que van desbordar l’avinguda Maria Cristina.

En aquest acte, que va comptar amb actuacions musicals i parlaments, Subtil vam subtitular en directe per a persones amb discapacitat auditiva les diferents intervencions que es van produir a la segona part de l’acte. Van parlar representants del PDECat, ERC, la CUP, Demòcrates, Més, l’ANC, Òmnium Cultural, l’AMI i l’ACM.

Feu un comentari

Contacte

Pots posar-te en contacte amb nosaltres per correu electrònic, telèfon o mitjançant el formulari.

Et respondrem ben aviat!

subtil@subtil.cat

Segueix-nos

Segueix-nos

93 450 82 83
649 005 207 Noèlia Valero
620 626 704 Eulàlia Morros

Envia'ns un missatge