Accessibilitat en els premis Vodafone a la innovació en telecomunicacions

Premios vodafone accesibleAquest matí ha tingut lloc al World Trade Center de Barcelona la VII edició dels premis Vodafone a la innovació en telecomunicacions. El jurat ha premiat el projecte DOA, del Laboratori de Recerca en Visió Mòbil (MVRLab) de la Universitat d’Alacant i Neosistec, el projecte AAV, presentat per Creu Roja Espanyola i GREENBOX, de l’empresa GreenBoxSpain. L’esdeveniment ha comptat amb subtitulació en directe per a persones sordes i interpretació en llengua de signes.

La Fundació Vodafone Espanya, d’acord amb el seu objectiu fundacional de contribuir al desenvolupament de coneixements en el sector de les telecomunicacions, promou la realització d’aquests premis perquè serveixin d’incentiu al desenvolupament i a la innovació de propostes tecnològiques, tant en la seva fase d’estudi com en el de la seva aplicació al servei de la societat.

El seu objectiu és donar suport a l’aparició de productes i serveis innovadors que puguin tenir una àmplia repercussió en la societat de la informació, perquè aportin novetats i accessibilitat per a tots i que comptin amb el suport tecnològic de les telecomunicacions.

La Fundació Vodafone Espanya ha decidit també atorgar un accèssit al projecte PIKTOPLUS, presentat per Limbika Assistive Technologies SL, i una menció especial a la Fundació CNSE per la seva constància en l’ús de les TIC per complir la seva missió.

Si vols llegir més informació sobre els projectes guanyadors, entra a Vodafone.

Feu un comentari

Contacte

Pots posar-te en contacte amb nosaltres per correu electrònic, telèfon o mitjançant el formulari.

Et respondrem ben aviat!

subtil@subtil.cat

Segueix-nos

Segueix-nos

93 450 82 83
649 005 207 Noèlia Valero
620 626 704 Eulàlia Morros

Envia'ns un missatge