Xerrada accessible a GAES: la igualtat en el treball

gaes accessibilitat subtilAquest dimarts 17 de juny Subtil hem realitzat la subtitulació en directe a la jornada organitzada per GAES Barcelona que portava per títol “La igualtat en el treball: empreses i professionals trenquen barreres”. La jornada tenia com a objectiu abordar la situació actual en matèria d’igualtat i desmuntar a la vegada mites sobre les feines que són considerats masculins o femenins.

Existeixen llocs de treball només per a homes o només per a dones?; com les empreses poden ajudar els professionals de sectors considerats tradicionalment masculins o femenins a trencar les barreres a les quals s’enfronten?; com influeixen les polítiques d’igualtat en els treballadors i en el rendiment de l’empresa?; aquestes són algunes de les preguntes que s’han formulat en aquesta sessió, en la qual diversos ponents han exposat el seu punt de vista professional.

Feu un comentari

Contacte

Pots posar-te en contacte amb nosaltres per correu electrònic, telèfon o mitjançant el formulari.

Et respondrem ben aviat!

subtil@subtil.cat

Segueix-nos

Segueix-nos

93 450 82 83
649 005 207 Noèlia Valero
620 626 704 Eulàlia Morros

Envia'ns un missatge